söndag 14 mars 2010

Nära skjuter ingen hare

07:45 åkte vi från Karlstad igår och vem som räknat tiden kan man fundera på för 12:45 var vi framme i Kinna och matchen skulle inte börja förrän 15:00. Hmm, jaja vi kom ju inte försent iaf. Vi tog oss en promenad i det soliga vårvädret och hade rätt kul, men när vi skulle börja värma upp var det rena katastrofen. Ofokuserat, bortkastade bollar och ja vet inte allt.

Vi hängde ändå med i första perioden och om jag inte minns helt fel så låg vi under med 3p efter första. Sen visade sig katastrofen. Slarv, bortkastade bollar, snabba skott som missades och Marks kunde göra enkla poäng och skaffa sig ett rejält överläge.

I 3:e gjorde vi det helt ok och började knapra ikapp, men ytterligare en dipp gjorde att uppförsbacken blev längre. Som mest låg vi under med 18p. I 4:e kom vi på att vi nog kan spela basket bara vi försöker och ja, vi var så nära som 2p, men lyckades inte. Blev förlust med 3p.

Nu har vi en chans kvar att ta en seger, men någon chans att avancera i tabellen finns inte, men vi ska göra allt för att vinna mot Malbas nästa lördag.

Ha en bra söndag!

#6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar